JUST LOT'S FOTOGRAFIE

DE LEF SHOOT 

DE LEF SHOOT

Vanaf 1-1-2020 heb ik een nieuwe website speciaal voor de LEF Shoots. Ga naar www.lefshoots.nl voor meer informatie. 

LEF Shoots, voor wie? Voor meiden tussen de 11 en 17 jaar oud die in welk opzicht dan ook een extra "BOOST" kunnen gebruiken.

Wat kost het? € 150,- voor een 3 uur durend programma, bewerking van de 12 mooiste foto's en ontvangst van al het ruwe materiaal (+/- 150 foto's) in hoge resolutie. 

Waarom een LEFSHOOT? Voor mij is ieder kind mooi & uniek en mijn doel is dit door middel van een LEF shoot te laten voelen maar zeker ook ZIEN! 

De afgelopen 9 jaar heb ik veel kinderen voor mijn lens gehad. Jonge kinderen die nog heerlijk onbezonnen zijn maar zodra ze in de pubertijd komen worden ze zich steeds bewuster van hoe ze eruit zien. Ze gaan zichzelf vergelijken met anderen en kunnen soms ontzettend kritisch en onzeker zijn.

In veel gevallen vertelt je lichaamshouding veel over je zelfvertrouwen. Zit je lekker in je vel of ben je ergens onzeker over? Hoe denk je dat anderen jou zien? Gevoelens waar veel kinderen mee te maken krijgen als ze ouder worden. Een goede lichaamshouding is dan ook ontzettend belangrijk. Het laat iemand zich niet alleen zelfverzekerd voelen maar straalt dit ook uit naar de buitenwereld. 

Wat kan je verwachten? 

Een paar dagen voor de shoot ontvang je een persoonlijk kaartje. Hierin staat o.a. dat je 5 setjes kleding mag meenemen. Op de dag van de shoot gaan we één op één de studio in. Best spannend natuurlijk! Maar eerst leren we elkaar wat beter kennen en drinken en kletsen we wat. Ik leg uit wat we gaan doen en daarna gaan we op een relaxte manier wat foto's maken. Ik leer je wat over je houding en we gaan samen kijken naar wat dat met je doet. Dat zien we aan de hand van de foto's die we samen maken en bekijken. 

Natuurlijk gaan we bij iedere kledingwissel lekker tutten! Indien gewenst natuurlijk want niet ieder kind wil in de make-up en krullers... We zoeken leuke kleding uit en gaan samen aan de slag tot we een super resultaat hebben en dat is vaak verbluffend! 

Doordat je op beeld het resultaat ziet groeit je zelfvertrouwen en durf je steeds meer te poseren voor de camera. 

NB: ik werk één op één met een kind omdat ik van mening ben dat dit het beste resultaat geeft en het kind dan ook echt centraal staat. Dat is immers de intentie van mijn LEF shoots. Indien gewenst kan er voorafgaand aan de LEF shoot een korte persoonlijke ontmoeting plaatsvinden bij mij in de studio of bij jullie thuis.


Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Folibee